utorok 11. februára 2014

La Bella, Kabela Moja/ Amy Butler's Everyday Shopper


Konečne moja. Takú mám radosť. Asi ešte nikdy som nestrihla do nových látok tak rýchlo. A viete čo?
 Je obrovská! 

Podľa návodu od Amy Butler, z knihy Style and Stitches, strih Everyday Shopper. Vcelku jednoduchá záležitosť, len toho strihania nebolo konca. Modrou variáciou som teda zo začiatku nebola vôbec nadšená, ale čo mi zostalo. S látkou London (na prednej mega kapse) sa nič, čo už som doma mala neznieslo. A výsledok ma nakoniec nadchnul, ešte že ma mama presvedčila, aby som tejto kombinácii dala šancu. Troška som si ju prispôsobila k obrazu svojmu. Nie je obojstranná, ale vnútornú big kapsu som si ponechala. Pretože je naozaj obrovská je vylepšená kľúčenkou priamo vnútri, lebo ja kľúče stále hľadám. Hľadanie v tejto bezodnej kabele by ma isto pri mojej šikovnosti nemalo konca. 

Ale teraz už musím ísť. Musím s ňou na nákup, potom na plaváreň a večer zbaliť veci na víkend. Betmen pochválil, a keď bude dobrý zabalím si ho tiež, lebo aj to dokáže táto kráska zmáknuť, juch!
n. 

9 komentárov:

  1. Ta je vydarena... Kup si nieco dobre ako odmenu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niko, krásná, moc se ti povedla!!! Dobře jsem vykoukala, že ta modrá je manšestr? Mám ho moc ráda, šila jsem taštičku z manšestru i pro dcerku - není to špatná kombinace: manšestr a bavlněné látky, viď? :) Doufám, že nákupy se vydařily :)
    Měj se krásně, pa, Jola

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to manšester, teda kord, a je super, na tašky sa teda hodí, odolný a pekný. ďakujem

      Odstrániť
  3. Perfektní. Krásná barevná kombinace i pěkné zpracování. A.

    OdpovedaťOdstrániť