štvrtok 2. júla 2015

Prázdniny!





Začali. Cítim sa skvele. Aj keď ranný budík  mi vždy pripomenie, že prázdniny tu sú pre mňa už len ako krátkodobá dovolenka z práce, predsa len vždy takto na začiatku júla sa zhlboka nadýchnem, doširoka usmejem a na chvíľu si to školské detstvo pripomínam.

Celkom som sa za posledné týždne činila, u mňa nad pomery a tak budem mať celé leto asi o čom rozprávať a písať. Fakt všeličo. Príbehy nových prikrývok, kabeliek, taštičiek, opravených nohavíc, papierových tvorení. Už opadol stres z dokončenia prác na výstavu. Kto by mal chuť príďte sa ešte tento týždeň pozrieť sem. Tretia výstava je rovnako hektická ako tá prvá ak nie viac. Ale čo je dôležité, prišiel čas projektov, ktoré som odkladala, ale pri pomyslení na ne mi srdce skáče. To preto, že to sú tie vytúžené. A aj keď som presne ten typ čo si robí na všetko zoznamy, dlhé, predlhé a ešte dlhšie, tentokrát skúsim upustiť a nechám sa unášať ako vlajka vo vetre.



Čo mi pripomína, fabric bunting alebo látkové vlajky, mi behali po mysli veľmi dlho predlho. Nedávno som však spravila "menší" nákup. A hoci som ich neplánovala, látky na mňa doslova kričali. Akoby aj nie keď mi ako bonus k nákupu pridali kúsok látky práve s vlajočkami. Kto chce nakúpiť tak tu. K tomu ultra rýchly postup, jeden švík a obojstranná madejrová krajka po mame. Tak šup do toho, budú sa Vám šiť jedna radosť. Ja som si spravila rovno dve.
Tak a teraz hurá na tie prázdniny, rozhodne to neznamená prázdne dni!
n.

4 komentáre:

  1. Drzim prsty na vsetky nove plany.. Girlanda je mila..a postup naozaj rychlovka...jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik Jani, veru usite som mala velmi rychlo, je to sikovny projekt.

      Odstrániť
  2. Miluju girlandy! Udělám si podle Tebe jednu na terasu ;)
    Děkuji!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak do toho uz sa tesim na vysledok. od toho tu tento blog mam, podelit sa a radovat sa spolocne ;-)

      Odstrániť