streda 29. júla 2015

Hurá na mólo...námorné!


Morské záležitosti sú pre mňa srdcové. Lenže žltú som oblúkom obchádzala a nič moc mi nehovorila, AŽ...kým som neobjavila túto koženku. Prúžky sú zas večná klasika. Od pohľadu niekedy nie je ďaleko k nápadu a strmou cestou k realizácii.



30x30cm rozložená, na magnetku, malá a pritom skrýva celý svet. Podlepená ronofixom aj z koženkovej strany. Tu veru nastala malá patália. Šila som ju na spôsob jednoduchého vrecka a pri konečnej úprave som zistila, že koženka je až moc citlivá, ale asi som to mala skôr vziať cez vreckovku. V každom prípade chúďatko som ju popálila...fňuk. A tak prišla tá pravá výzva. Kladivo, priechodka, točená šnúrka, alebo mašlička? Neviem sa rozhodnúť a som rada, že som bola tak nešikovná. Lebo nakoniec sa táto krásavica viac ako vydarila.



Môj pokus o modeling je skôr pre Vaše pobavenie. Do pozornosti dávam utešné zátišie inkriminovanej žehliacej dosky a žehličky, Betmenových činiek, mojich forever loved ones jeansov s dierou na kolene, aj upatlaného zrkadla. Ale kto by sa o to staral keď má "kabču" aj "gorále."
Prebehla som ňou jednu akciu a stala sa mojou obľúbenkyňou a v zápätí nielen mojou, ale aj kamarátkinou. Už ju doma nemám, ale som na ňu na modelku veľmi hrdá. Je z lásky darovaná.Tak nech sa jej darí na Dánskych plážach aj na tej Oravskej priehrade. Lebo k vode teda rozhodne patrí.
n.

5 komentárov:

  1. Krásné psaníčko. A někdy ty nejhezčí věci vznikají, když člověk potřebuje "zachránit" situaci :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna je to vzdy hrozna panika.. co som zase pokazila..ale potom krasna ulava ze to neni az take zle ako to vyzera. Dakujem za komentar

      Odstrániť
  2. Krásné, Nika. Opravdu povedená práce a to připálení - to asi bylo potřeba, protože ten kroužek je taková správná tečka. Mě osobně se moc líbí ta točená šňůrka :) Pa, J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik Jola, to bola nahoda, najprv tam bola len maslicka, tu som mala doma a potom som ju v galanterke videla a vravim.. to je ako lodne lano to bude perfektne.. takze ano ako vravis aj na najvacsie objavy sveta sa kolkokrat prislo nahodou.

      Odstrániť
  3. Specially, admirers wish to know buying and selling domains the word your page in order to your class room mothers and fathers, clearing up the small print on the t-shirt project. http://0ljd2whq14.dip.jp https://imgur.com/a/bg8jYni https://imgur.com/a/INlGBUf https://imgur.com/a/qJ5JoNv https://imgur.com/a/g37TZNF https://imgur.com/a/gkHF2nb https://imgur.com/a/imSNXa7

    OdpovedaťOdstrániť