nedeľa 28. júla 2013

Letné nedele /Summer Sunday Wk 29/2013

Leto je pre mňa čítanie. Leto otvára dušu, a prebudí zmysly. Keby som mala erb, bude na ňom kniha a korále. Tak veru, beriem si ich aj k plavkám do bazéna, za každú cenu byť štýlová, tá iná. Tak krásnu nedeľu ja bežím po korálky a šup k vode. n.





***
Summer for me is  reading. Summer opens the soul and awakens the senses. If I had a coat of arms, book and beads will be on it. That's right, I take them to the swimsuit and wear them in the pool, to be stylish at any cost ,  it is different. Beautiful Sunday,  I am running to take my beads and heading to the pool. n.




7 komentárov:

  1. narobis chute a tip na knihy nedas :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak táto na foto Lars Keppler - Hypnotizér, v poslednom čase dosť severskej litiky čítam. Teraz opáčujem Rowlingovej Vacancy, zatiaľ na začiatku uvidíme čo z toho vykúzli.

      Odstrániť
  2. Jako fakt? Pozor, já skočím na všechno! Jako fakt si bereš korále i do bazénu? :)
    Tak mimochodem: já si vždycky naplánuji, co si ke kterému outfitu vezmu, ale nakonec to zůstane doma a já jsem ráda, že mám aspoň zásnubní a snubní prstýnky :) (ale teď ani ty nenosím, páč mi nějak otekly prsty z toho horka)
    Papa a krásné počteníčko! J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt to nebol vtip. Rozhodne to teda neni typicke, ale tieto plastove bizu to v pohode zvladnu. Fakt to odporucam vyskusat budes za damu ;-)

      Odstrániť
    2. ok, tak nabuduce odfotit, nech vieme ze nevymyslas :P

      Odstrániť
  3. Veru veru, Nika, presne takúto Ťa poznám s tými korálikmi a knižkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tu je svedectvo ;-), že nekecám :) Dík Moňa

    OdpovedaťOdstrániť