utorok 21. mája 2013

Darčekový / Gifts





Tento víkend bol perný. Občas to tak býva, že namiesto regenerácie v pondelok ráno vstávam ešte zbitejšia. No aj keď fyzicky na nule, náladovo v pluse. Stihli sme zjesť obrovský koláč, ktorý som nestihla ani vyfotiť, osláviť Betmenove "kristove roky", grilovať a stretnúť sa so starými priateľmi.
Na "serepetičku" na koniec zipsu som našla zlepšovák a malý zázrak - nažehlovaciu pásku z ikea. Už to vyzerá vymakanejšie a pandu z Ikea sme tiež vylpešili štýlovou mašličkou. Nedeľa bola pekná.
n. 

***


Sometimes it just happens that weekends are busier than weekdays and Monday mornings are just even harder. Body tired, though mind refreshed. I baked and we ate awesome cake so fast that I did not have even time to take a picture. We celebrated Betmen's B-day on Saturday, had BBQ with old friends on Sunday. 
I used little miracle from Ikea- iron hemming strip to sew the tab at the end of the zipper of next cosmetic case and I am more than satisfied with the outcome. Little Panda from Ikea got new stylish bow as well. Just a perfect weekend. 
n.


4 komentáre:

  1. Omašlovaná pandička je parádní.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To veru, snáď ju pandička nestratí, inak nabudúce to bude musieť byť motýlik, a napevno!

      Odstrániť
  2. predstav si je taký mäkkučký, že ho mamina malého Damina ani nechcela dať, asi si nabudúce kúpim jednoho do postele tiež, len čo na to Betmen, xixi

    OdpovedaťOdstrániť