piatok 5. apríla 2013

Hnedá.

 Zdrhám z práce, vodopád z nosa začína byť neudržateľný, treba to doma vyležať. Betmen nestíha lekáreň, musím tam sama. Hm, zrovna nakúpim nech je to na jeden šup. Kupujem výbavu. Stačí krabica vreckoviek? Radšej dve, plus cestovné balenie. Ďalší balzám na pery, za ten čo zostal v práci. Všade plnka, trvá mi to hodinu, tankujem, unavená znechutená v zápche.  Minúta v galantérii, neviem prečo ma napadá pridať do deky HNEDÚ? 

Zložím nákup v chodbe,  presun do teplákov, cestou vyhodím prvú hrsť  použitých vreckoviek zo spálne, pozbieram prádlo, šiniem si to k práčke, zakopnem o nákup prvýkrát. Otvorím práčku, zhodím kozmetický kufrík, tiene Charly's chocolate factory sú všade. HNEDÉ. 

Zakopnem o nákup druhý krát, zbieram druhú kopu vreckoviek z obývačky. Práčka perie, Lolo spieva v predstihu rytmus odstreďovania. Nákup konečne na mieste,  môžem sa nadopovať, z kabelky vytiahnem zázračné a predražené škatuľky z lekárne, nájdem ten balzam čo mal byť v práci. Skvelé. Padám na gauč, premýšľam ako zakomponujem do deky HNEDÚ, mrká na mňa chlpatá, oči HNEDÉ. 

Tak doliečenia! n.









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára