utorok 16. júla 2013

Prvé quiltovanie/My frist free motion quilting



Po piatkovom nezdare som sa postavila svojim démonom. Poťah nakoniec sedí, som rada, aj keď je viac zachlpený od Xie ako čistý, keďže teraz pĺzne a vysunutú obývačku si z altánku spravila aj ona.
Ale, späť k démonom. Voľné prešívanie, som nikdy poriadne neskúsila, pri pár zlomených ihlách som to vzdala. Nemám ani žiaden hogo fogo stroj, úplný obyč a stále som to na to zvádzala.V sobotu si som si, ale povedala, že horšie ako v piatok sa mi dariť nemôže a postavila som sa ďaľšej méte. Tak neviem, sama som prekvapená,i keď sa mám ešte čo učiť. Ihlu som síce nezlomila ani jednu, ale o nejakých vzoroch sa tiež veľmi rozprávať nedá, no je to moje prvé ako tak schopné.

Ako ste na tom vy, čo vaši démoni a výzvy?
n.


P.s. príspevok mal byť už včera, to je tak keď plánovaný post zlyhá :)

5 komentárov:

  1. Jsi frajerka - bych taky chtěla první quiltování dát takhle perfektně! Klobouk dolů!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ešte sa isto zapotím keď budem mať prvú deku robiť, ale už som na to natešená.

      Odstrániť
  2. Hm, tak to klobouk dolů! Jsi šikovná! Já se vymlouvám na to, že nemám odpovídající patku :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nika, toto je prvé quiltovanie, fakt neverím! Keby si videla moje (chystám sa ho pridať na mojom blogu pre pobavenie skúsených quiltariek), tak odpadneš - katastrofa, horor...
    Tie vzory máš perfektné a stehy úhľadné, mám naštudované návody a aj tak otras. Asi to chce hodiny trénovania, ale na tie ja žiaľ nemám čas, ale podľa tvojho príspevku so šachovnicovými vankúšmi vidím, že máme čo sa týka šitia veľa spoločného :o) Všetky hranice vlastných možností musím prelomiť, aby som si dokázala aj nemožné :o) Len to stojí nervy a čas.
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť