piatok 5. júla 2013

Zahrajeme uvidíme/ Little competition





Mám blogy rada. Čítam ich, komentujem, no dlho mi trvalo zaradiť sa medzi bloggerov tak nejak poriadne. Ešte stále však o sebe občas pochybujem. Keď mám myšlienok plnú hlavu, potrebujem miesto, my obaja aj Betty, potrebujeme miesto, kde sa dá hlava vyvetrať. Dostupné hneď, vstup neobmedzený.  


Spomínala som už v predchádzajúcich príspevkoch, že meníme náš altánok na vysunutú obývačku. Tu je malá ochutnávka. Ešte nie je celkom hotovo, a podrobný report spravím až to bude v kope.Keď na to tak teraz pozerám všetko je hand made, až na svietniky po prababičke, a našu korelu. Aj ten altán stvoril Betmen so svojím otcom. No dobre, Ikea stolík Lack je kúpený, ale tak troška som sa s ním pohrala.

Ale keď už som to pre vás takto "nastajlovala", nedá mi keď čítam svoje obľúbené blogy, nepripojiť sa k výzve, ktorú hodila do ringu Iri Novak na - Můj dům, můj squat . Nejde o výhru, ale o výzvu. A o tom pre mňa momentálne blogovanie je.

Pekný deň.

n.


***


I love blogs. I read them, comment them. It took me a while to step in to this world as a blogger, and I still do not feel comfortable and confident enough. With million ideas running through my head, I need and Betmen too, a place where I can easily find a peace. We are changing our gazebo to outside living room, and it is exactly the place we need. It is not done by any means, and I will post more later, when it is finished. Enjoy our little piece of heaven at least for now..
n.

9 komentárov:

  1. Obývací altánek zní neskutečně krásně a taky tak vypadá. Hrozně chci vidět víc a budu se těšit na podrobný report. Líbí se mi svícny po babičce i kombinace polštářků a taky zavěšený žebřík, přes který bych já hned přehodila kupu časopisů.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vynikajúci nápad s tým rebríkom, donedávna sme tam mali ťahavé jahody, ale vykapali..odvtedy si tam len tak visí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nika, fotky jsou z altánku? To je boží!!!! Jak to budete dělat, až zaprší? Nebo to místo je chráněné zcela před deštěm? Vypadá úúúúžasně!!! Pohodlně, krásně, klidně... no relax jedním slovem! Tak si to krásně užívejte!!! J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jola, hej hej altánok. Je to úplne v pohode až na výnimočné situácie ako nejaká smršť alebo tak, ale stým sa holt ráta. Inak normálny dáždik je úplne ok, a pri ňom sa tam spinká na vzduchu najlpešie.

      Odstrániť
  4. Nika, ten altánok je perfektný!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak to vypadá naprosto luxusně, úžasně, božsky!!!!!!!!!!!!! Taky se těším na další a podrobnější report! Pěkné odpoledne, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teda tam bych hned hodila šipku s knihou, krásný! Držim pěsti zejtra s vyhodnocením a fandím! ;)

    OdpovedaťOdstrániť