nedeľa 23. marca 2014

Zelená jarná a mazlivá/Mint green infinity scarf


Nie som modelka, ale jednu som si našla. Prvý jarný deň za na nami, a ja som si uplietla šál. Vlna je taká mäkučká a vôbec neviem na čo som celú zimu čakala, kým som sa k tomu dostala. Ale pravda je, že sa mi chcelo pliesť. Dokončila som v piatok pletenú obliečku na podsedák- pouf, a chcelo sa mi pokračovať. Pouf, uf, to bude ešte story, no musím ho ešte naplniť, kým sa tu s ním pochlapím. 15 očiek, 20ky ihlice. Jednoduché a rýchle. Farba očarujúca a už dlho moja obľúbená.
Keď sa pozerám na nadchádzajúce počasie, asi si ju ešte pár dní ponosím, a na to sa teším. Dnes u nás prší, a ja už nemám na práci nič len lenivé nedeľné popoludnie. Možno by som ho mohla využiť na prípravu vecí budúcich. Už som sa tento rok presvedčila, že mi to funguje lepšie, keď sa zorganizujem a mám náskok. Potom si všetko viac užijem, keď nechvátam.
Krásnu nedeľu.
n.

3 komentáre:

  1. Příští zimu jako když ho najdeš:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To rozhodne ano, modelka moc nespolupracovala, este to nestihla docenit;-)

      Odstrániť
  2. Nika, modelka by asi nejraději hned vyrazila ven s takovou parádou! Šálku máš opravdu krásnou! A víš, že už delší dobu přemýšlím, že si také upletu novou, ale pořád se mi do ní nechtělo... ale asi na ni dojde :)
    Měj krásné dny! Jola

    OdpovedaťOdstrániť