sobota 22. februára 2014

2 v 1/ Crossbody Bag


Veľmi praktická. Až som to vôbec nečakala ako perfektne sa podarila. Inšpirácia v časopise Diana Patchwork ešte z minulého roka? E. si ju vybrala a ja realizovala. Vybrala si sama farebnú kombináciu a proti manšestru ja som teda nemohla nič namietať, lebo sa mi s ním dobre kamaráti. Myslím, že si musím ušiť jednu tiež, keď som ju dokončila asi pol hodinu som v nej chodila po dome a premýšľala akú výhovorku si mám vymyslieť, aby som jej ju nemusela dať. Lebo na rameni vyzerá fakt dobre.
Aj keď strih je veľmi jednoduchý a vlastne to bola hračka, pár detailov som robila prvýkrát. Posunovateľné ucho a prechodové dierky. Pravda, Betmen musel s razidlom pomôcť, lebo to by som ja nedala. Takže vlastne aj Betmen je moja nová švadlenka! Okrem toho, že je obojstranná, karabínky sa dajú precvaknúť do vrchných prechodových dierok a tak vznikne fakt veľká veľká taška. Budúca mamina E. iste ocení. A keď nebude treba, priechodky tvoria pekný detail. No dobre dobre, už sa nejdem chváliť, je proste super. Bodka.
n.

7 komentárov:

  1. Niko povedla se na jedničku! Oboustrannost supr, látka je úžasná:-)
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ajka, tiež som nečakala, že to tak dopadne. ale ako vravím je super:)

      Odstrániť
  2. super vyzera, len par pripomienok. kedze to ma byt baby bag, su tam nejake priehradky? lebo to bol pre mna najvecsi problem, ked som hladala nejaku tasku. vecne som hladala penazenku medzi plienkami, flasami a hrackami. to len napad, ked budes take robit nabuduce

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to také veľké vrece, to je pravda, ale to sa dorieši vnútorným organizérom čo sa dá prekladať z tašky do tašky. A plienky bude nosiť manžel či? :)

      Odstrániť