sobota 17. augusta 2013

Háčkovaný /Crochet Granny Square Pillow

Dnes radšej pomaly. Už som stihla rozbiť pohár, vyprať Betmenovi kľúče od auta, a na dvore zhodiť jeho zippo do večných lovíšť útrob potrubia. Všetko behom hodiny. Oplakané, ale k čomu to pomôže.
Posledný vankúšik do altánku. Jednoduchý háčkovaný granny square vzor. Jasné, ešte mám v hlave nápadov na milión dekorácií, ale už to nechám tento rok asi tak, je totiž dosť možné, že by som ho pri tej horlivosti a šikovnosti zapálila, zhodila, alebo inak rozbila. Radšej teda idem zrevidovať fotky, a pripraviť príspevok o ceste nášho altánku k novej tohto ročnej podobe. Nech máme album, keby náhodou.
n.






***
Today rather slowly. I've managed to break the glass, wash Betmen's car keys, and send his zippo to backyard waste pipe. All within an hour. Cried, but it did not help.
Last cushion made to put in the gazebo. Simple crochet granny square pattern. Yeah, I still have ideas in head for a million other decorations, but I'll leave it  this year around as it is. Because it quite possible that I would be able to burn the gazebo or, threw it down, or otherwise broke it. Therefore I am going to review pictures, and prepare a post about our gazebo change. Have a photo album, just in case.
n.


8 komentárov:

  1. Nika, znám takové dny. Občas se to holt takhle přihodí. Neboj, zítra je neděle, určitě bude dobře :) A polštářek je nádherný. Nic se neboj, v altánku bude dělat parádu hooodně dlouho, ten jen tak nezrušíš :) Pa a hezký zbytek víkendu, Jola

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O rozbíjení bych mohla psát romány! Tak good luck! ;)) Polštáře jsou moc fajn, všechny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ruku podávam, keď ma zas chytí deštrukčný deň, zalahnem do vankúšov a počkám kým to prejde.

      Odstrániť
  3. Libi se me,jakou jsi zvolila ombinaci barev na polstarku,presne me oblibene.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, v ostatnom čase sa mi tá sivá s ružovou nejak pletie do života často.

      Odstrániť