sobota 27. septembra 2014

Našité...len oznámkovať

Pamätáte si učiteľské zápisníky? Ja ich mám zafixované so sivým pogumovaným obalom. Od mojich školských čias sa podstatne zmenili. Sú lepené a modré, no rovnako žalostne bez invencie.
Začalo to nevinne, len požiadavkou na darčeky od mojej kamarátky učiteľky. Celkom som si chcela vyskúšať niečo nové a tak som sa hrala. Vôbec som nečakala čo všetko taká drobnosť odštartuje.

Teda najprv vzniklo pár obalov na učiteľské zápisníky a jeden mini peračník. No uznajte ten klasický učiteľský zápisník je fakt des a to si nechcem prihrievať polievočku.


Lenže viete ako to medzi babami chodí, a s učiteľstvom to nemá nič spoločné.
Nasledovali obaly na veľké zošity a väčšie peračníky v druhej sérii



Lenže podaj prst... Ale v dobrom teda.... tak neviem čo sa vám vybaví pri pohľade na tretiu sériu? Podľa mňa moje obaly zahltili minimálne polku zborovne. 
Tak dúfam, že sa všetky dámy potešili, známkovať a učiť sa im teraz bude veselšie a malý nespratníci sa budú len trhať, aby im pani učiteľky jednotky zapisovali. 
n.


9 komentárov:

  1. To je perfektne. Mam kamosku ucitelku, asi jej to vytvorim... Mozem poprosit aj o nejake detaily?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nika, tak toto je boží! Moc krásné!!! Ani se nedivím, že každá chtěla :) Opravdu krásná práce :) Pa a krásné podzimní dny! Jola

    OdpovedaťOdstrániť
  3. parada, a teraz poprosim obal na kindle, za 2 tyzdne si ho pridem vyzdvihnut :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásné.... a ta látka s holčičkou úplně nejlepší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Simona, ano ano to je uplny hit.. uz som minula vsetko co som mala, budem musiet nakupit, ak ju este maju ;-)

      Odstrániť
  5. Já si pamatuju na ošklivé obaly na sešity, po kterých se ale dalo krásně kreslit propiskou :))). Tyhle obaly jsou ale krásné, hned by to bylo ve škole veselejší :).

    OdpovedaťOdstrániť