pondelok 6. januára 2014

Druhý


Mám tendenciu hodnotiť. Len tak premýšľam či to k niečomu bude. Ako každý rok si dám milión predsavzatí, ktoré nesplním a namiesto toho urobím inú kopu vecí, ktoré som neplánovala. Vek na to uvedomiť sa by tu aj bol, ale ten šarkan vo mne to akosi nerešpektuje. Už len to, že namiesto vianočnej ruže mi doma zakvitla orchidea je dôkazom toho, že ak si niečo plánujem tak sa mi Pán Boh smeje. Ale aj to je dobre, myslela som, že už ani tie kvety neviem opatriť a kvetináč poputuje do koša.

Ten rok tu na blogu bol skvelý, mal dobrý štart aj keď mi v druhej polovici tak trocha dochádzal dych. Prepáliť to hneď na začiatku to už asi bude moja povaha, do cieľa dobieham len preto, aby som mohla znova vyraziť, lebo začiatky bývajú vždy opojné.
Moje veľké ĎAKUJEM patrí všetkým dušičkám a bloggerkám, ktoré ma tu podporili, našli si čas prečítať moje príspevky a komentovať ich. Ste nesmierne inšpirujúce a ťaháte ma vpred, aby som si stále nachádzala čas na tvorenie a robenie toho čo mám rada. Aj v tomto roku sa na Vás teším, a už teraz si viažem šnúrky do tenisiek, aby som vyštartovala, inšpirovala seba a možno tak trochu aj Vás.
n.

6 komentárov:

  1. Štastný start, Niky, a úspěšný rok! L.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný nový rok, tak krásný jako ta orchidej! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A ja sa tesim na tvoje prispevky...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A já taky.) Ať jsou stále tak poetické, originální, zkrátka "Tvé":)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak se hezky chystej, já už se také těším na novinky od Tebe :) Hezký nový rok! Jola

    OdpovedaťOdstrániť