pondelok 9. decembra 2013

Oh deer! was here #5/ Zosobieva sa




Dlhá pauza. Stále som, ale na toto miesto myslela. Chcela sa xkrát vyžalovať, a tých nedokončených šablón ani nebudem rátať. Sú cesty, ktoré Vás v očakávaní zavedú ďaleko od miesta kde ste začali, ale nie vždy sa dostaneme tam kde sme si priali a dostaneme to v čo sme dúfali. Inokedy jednoducho kráčame bez toho, aby sme sa chceli niekam dostať. Pre mňa za posledné mesiace nefungovala ani jedna táto cesta.  Hoci z ďaleka, ale v živote sa občas treba aj vrátiť na začiatok ak sa dá, a vybrať si trasu znova dúfajúc, že táto už bude tá správna. Dnes som sa aj ja vrátila spať na niektorú z tých nespočetných križovatiek, na ktorých som zablúdila. Tak veľmi mi toto miesto chýbalo a je škoda, že som ho pre iné aj neveselé životné cesty na chvíľu opustila, lebo tu som tiež doma.

Ale zvesela, Ho-ho-ho....pár najlepších kamarátov som doma dnes prichýlila a rozhodla sa ignorovať Betmenove zdvihnuté obočie, keď som chcela už na Mikuláša stromček stavať. Zahajujem Sobiu sezónu a to bez otáľania. Svietnik som vyštrachala zabudnutý v komore a nový sobí párik mi pristál do ruky lebo musel... no nehodia sa k sebe? Hrnčeky za body v DM. Práve pijem lipový čaj a nááááramne si to tu s vami užívam. 

Do skorého videnia
n.

4 komentáre:

  1. Nika... Mne si veru chybala a aj som kontrolovala, ci to nahodou nie je chyba v mojom prijimaci(nejaka zrada na mojom blogu).... A cesty zivota su niekedy podivne.. Treba vydrzat

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aaaa, tady jsi! :) Nika, opatruj se a preji krásnou sobí sezónu :) Pa, Jola

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Soby sa zosobnili do svietnika a to je jedine dobre. Je (ich) čas.:-)
    Tak nech ti tvoje osobné soby tento mesiac prinesú samé ružové (alebo radšej zasnežené?) zážitky!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Babenky som moc rada a vďačná, že ste na mňa nezabudli...!!!!

    OdpovedaťOdstrániť