streda 26. júna 2013

Nový obyvateľ/New mate




Minulý horúci týždeň bol  náročný, no páčil sa mi. Konečne leto. Prinútila som sa skoro vstať, aby som bola z práce skôr. Veď kto by to v takom hicáku vydržal za stolom. Doslova sme sa presťahovali  von. Do altánku. Vymysleli sme si plán na jeho relaxačnú úpravu, spraviť z neho našu vysunutú obývačku a celkom sa nám darí. Presadila som kvety,Betmen vyrobil drevené leňošky, na ktoré teraz šijem vankúše. Patrilo by sa veru otepliť, aby sa nám lepšie pokračovalo v práci.


Medzičasom aspoň pribudol nový obyvateľ altánku, Betmen síce frflal, že načo aj tak sa to tam rozbije, ale mám ho! Skoro sa mi chce veriť, že si tam pekne potichučky prepašujem po čom moje srdce piští. A veru aj tak sa mu to vždy nakoniec páči, tak na čo strácať čas diskutovaním? 


A čo vy, musíte sa s polovičkami dohadovať alebo máte voľnú ruku bez frflania, keď príde na domáce úpravy?


n.


***
Last very hot hot week was hard, though I liked it a lot. Summer, finally. I pushed myself to get up early to get early from work, and we literally moved out of the house to live in the gazebo.
We made plan for its remake to make it extension part of the house rather than a regular garden property. And we are moving in good direction I must say. I planted new flowers, Betmen made new wooden seats for gazebo and I am making new pillows for those. Shame, it is so cold back here again.

In a meanwhile we have a new gazebo mate. Betmen did not like it first, saying  Like… will brake outside…and what for?  But who cares? I love it. He loves it too. So it made me feel I can step by step make our gazebo place exactly as I ever dreamt.

n.

3 komentáre:

  1. Máš krásného kámoše v altánku :) Jo jo, u nás to řeším psychologickým rozhovorem a vždy se to obejde bez zbytečných povídaček. Prostě tak nějak mám vždycky (skoro téměř pořád) pravdu :) :) Dělám si legraci, ale skutečně to u nás jde téměř bez povídaček :)
    Měj krásný víkend a ať počasí přeje, ať můžete v pracech pokračovat. Těším se na nové polštáře! J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to závidím, u nás to viac menej tiež funguje v symbióze ale občas jeden na druhého skúšame kto to vydrží s nervami. Taká rodiná hra, chápeme sa.

      Odstrániť