piatok 24. mája 2013

Cancák/ Road Trip Journal Cover











Návod a inšpirácia /Tutorial and inspiration from Bloom 


Malá návnada na leto. Betmenov darček k narodeninám obal na cancák. Ako mládežník ich zapísali s partiou asi kopec, má doma snáď tri. Každý výlet, tramp, prázdniny a chatovica zaznamenaná. A tak ma napadlo, spravíme si aj my. Toto leto sa chystáme na road trip po krajoch slovenských. Po troch rokoch válania sa u mora, meníme späť ku koreňom. Naše slovenské road tripy boli vždy fajn, kopec hlášok, nových zážitkov, objavovania.


Krásny víkend!

n.


 ***

Little inspiration for this summer. Betmen’s birthday gift. Road trip journal cover. As a kid and teenager he filled like three, every trip, every camping, every holiday- covered. And then it came to me, let´s have one too! And with this awesome cover, it is even better idea. This summer we are planning road trip along Slovakia, again after three years. I loved our past road trips, so much fun, new experience, discovering the beauty of your own country.

Have a nice weekend!
n.  


8 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem, asi si ešte zopár obalov spichnem, nech je aj na knihu na kupalisko :-)
      Sledujem Váš blog už dlho, vždy ma to nakopne k pozitívnej práci, ďakujem za návštevu!

      Odstrániť
  2. Nika, toto těžce závidím!!! Tohle je můj sen - popsat takto deníček z dovolených, abychom po letech měli na co vzpomínat, nad čím se zasmát... Jen mi to vždy vydrží jeden den, pak zapomenu přikládat zajímavé vstupenky, jsem unavená zapsat vtipnou hlášku... Tak držím palce, ať se vám to vydaří! :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidíme, už mám doma pár albumov, ale pravda je, že som to vždy všetko opatrovala v krabici a dostala som sa ku realizácii až po niekoľkých mesiacoch ak nie rokoch, ale skúšať treba stále!

      Odstrániť
  3. práve som našla stvoj úžasný blog, (hneď ma zaujal design, a mňa keď zaujme design tak blog patrí do topiek, vážne) akurát minule som si vyrábala podobný obal na denník, z obalu z diára, ale toto je vážne perfektné. tuším vymyslím ešte niečo podobné krása,. a prajem nádherné slovenské leto:_)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je veľmi milé, ďakujem, také niečo ma nakopne vždy k ďaľšej inspirácii, musím aj ja k tebe na návštevu, už len ten názov vyzerá ako niečo čo budem mať rada.

      Odstrániť
  4. Ďakujem Vám všetkým za krásne komentáre, ani neviete akú mi to spravilo radosť!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je krásný nápad! Přeju, ať se vám daří zapisovat pravidelně, budou to krásné vzpomínky! A obal má teda úžasné provedení! Hezký den, Lucie
    PS: děkuji za návštěvu u mě na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť