streda 22. mája 2013

99 Granny Story



Náročné projekty mám rada. Mám čas si ich užiť predtým než pocestujú do sveta.  Väčšinou aj nejaký ten malý termín mi nedovolí, aby som sa s niečím paprala mesiace. Ale toto páni! To je už hádam aj sedem mesiacov, čo som začala, a v myšlienkach aj skôr.


Nie je to len tým, že toto bude konečne po dlhom čase niečo pre mňa a termín ma teda veľmi netlačil. Uff, nikdy by som neverila, že taká háčkovaná deka dá tak zabrať. Iste, ak by som nechodila do práce, nejedla, neupratovala, nešila, nedýchala, nespala a ešte kopec iných vecí aj by som to stihla skôr. 

Ale nechcem, je to môj milovaný projekt.

n.


***
I like big projects that take some reasonable time. At least, I have a chance to have fun with it until it is finished and passed to the world. Often a small deadline helps me to keep it in reasonable schedule. But this?! Man! It’s more than seven months since I started and I was thinking about doing this even sooner.

It is takes so long not only because this is finally something made for me after long time, and thus I have no deadline. I really would not believe that such blanket can take months! Sure, if I would not work, eat, clean, sew, breathe, sleep and many other, I could be able to finish it sooner. 
But guess what? I do not want to. It is my beloved project.
n.

5 komentárov:

  1. Jů, to je nádhera.... ta spousta barevných čtverečků:-))
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to zlatíčka, ďakujem za komnetár, mám krásny deň.

      Odstrániť
  2. Je nádhernáá. Mít čtverečkovanou deku je můj sen. Prosím, pošleš mi na mailík návod na tento čtvereček? Děkuju. jenicek76zavinaccentrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Amelie, ďakujem. Po tom čo nám dnes zrušili priestory na výstavu patchworku som práve toto potrebovala, pekný komentár a nadšenie. Návod samozrejme pošlem, len troška musím v tom mojom PC bordelíku nájsť. A možno spravím aj príspevok, juch :-)

      Odstrániť